Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ دادخدا سالاری در حاشیه مرحله دوم طرح ویژه مبارزه با احتکار و گرانفروشی اظهار داشت:مبارزه با احتکار و اخلال در نظام اقتصادی کشور(بازار)مقطعی نبوده و عملیات ها تا رسیدن به امنیت مطلوب با قوت در استان کرمان ادامه خواهد داشت ومجازات های سنگین در انتظار مفسدین اقتصادی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی هشدار داد:قانون گذار در شرایط خاص مجازات های بسیار سنگینی از جمله اعدام،حبس های بلند مدت،شلاق در ملاء عام و مصادره اموال را تعیین کرده است

سالاری اظهار داشت:در ادامه عملیات هایی که طی چند روز گذشته با محوریت دستگاه قضائی استان کرمان آغاز شده است بنا داریم همچنان عملیات های منسجم علیه انبارهایی که کالاهای ضروری مورد نیاز مردم را پنهان نموده اند ادامه یابد.

دادستان کرمان تاکید کرد:مبارزه با دانه درشت ها و احتکار کنندگان عمده در اولویت کار دادستانی است و در مقطع کنونی اطلاعات بسیار خوبی از سوی سربازان گمنام امام زمان (عج)در ادره کل اطلاعات استان کرمان نسبت به شناسایی انبارهای احتکارکنندگان بدست امده است.

وی در رابطه با نحوی اجرای این عملیات ها گفت:پس از انجام یکسری اقدامات اطلاعاتی ،توسط اداره کل اطلاعات استان،اطلاعات مورد نیاز جمع آوری و اخلال گران در نظام اقتصادی شناسایی می شوند و سپس تیم های عملیاتی با محوریت قضات دادسرای عمومی وانقلاب کرمان و با همکاری وعملیات پلیس،اداره کل تعزیرات حکومتی،سازمان صنعت،معدن وتجارت وارد عمل می شوند و عملیات دستگیری،کشف و پلمب انبارهای کالاهای احتکار شده صورت خواهد پذیرفت.

وی افزود:این عملیات ها ادامه پیدا خواهد کرد تا زمانی که انشالله به یک امنیت مطلق و قابل قبول در سطح جامعه حاکم شود.

دادستان کرمان تصریح کرد:در واقع مخلان نظام اقتصادی و احتکارکنندگان به عنوان پیاده نظام دشمن در عرصه جنگ اقتصادی محسوب می شوند و به حول قوه الهی دستگاه قضائی با کمک سایر نهادهای متولی  محیط وعرصه را بر آنان تنگ و سخت خواهد کرد

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان کرمان امام زمان انقلاب برنج جامعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۵۹۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«کوری مطلق و مرگ» در انتظار مصرف کنندگان «الکل»

کارشناسان بهداشت می‌گویند که سطح امنی برای نوشیدن الکل وجود ندارد، زیرا مصرف الکل هفتمین عامل خطر مرگ و میر در سراسر جهان است.

مصرف شدید الکل می‌تواند کبد را تحت فشار قرار دهد؛ زیرا کبد عضوی است که الکل را فیلتر می‌کند. اگر کبد مجبور به فیلتر کردن الکل باشد، می‌تواند متابولیت‌هایی تولید کند که برای سلامتی شما مضر است و می‌تواند باعث بیماری‌هایی مانند کبد چرب، هپاتیت و سیروز شود.

ثابت شده است که الکل به تمام دستگاه گوارش آسیب می‌رساند. بر اساس بررسی در سال ۲۰۱۴ در مجله جهانی گوارش، اتانول علاوه بر کبد و لوزالمعده، می‌تواند به مری، روده و معده آسیب مستقیمی وارد کند. الکل همچنین فشار خون را افزایش می‌دهد و اگر به طور مکرر و به مقدار زیاد مصرف شود، می‌تواند به قلب آسیب برساند. ایجاد سرطان تحقیقات الکل را با تعدادی از سرطان‌ها از جمله سرطان سینه، کبد و روده بزرگ مرتبط دانسته است. یک بررسی در سال ۲۰۱۷ در تحقیقات فارماکولوژیک نشان می‌دهد که الکل ممکن است رشد تومورهای سرطانی را تحریک کرده و پیشرفت و تهاجمی تومورها را تقویت کند. شاهین شادنیا، استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره افزایش موارد مسمومیت با الکل‌های سمی، اظهار کرد: اغلب موارد، مسمومیت‌هایی هستند که به بهانه تفریح، اقدام به مصرف مشروبات دست ساز و سمی کرده‌اند.وی با بیان این که در کشور ما تولید و واردات مشروبات الکلی ممنوع است، افزود الکل هایی که به صورت دست‌ساز تولید و یا قاچاق وارد کشور می شوند زمینه‌ساز بروز مسمومیت‌های خطرناک می‌شوند.رئیس بخش مسمومین بیمارستان لقمان حکیم گفت: ماده اصلی در مشروبات الکلی "اتانول" است که در مقدار و مصرف مشخص معمولا باعث بروز مسمومیت های جدی در افراد نمی‌شوند. وی با تاکید بر این که مصرف الکل‌ اتیلیک یا اتانول در اغلب موارد سمیت جدی و خطر مرگ و میر برای افراد ندارد، اضافه کرد: صرفا مصرف بیش از حد این مشروبات الکلی می‌تواند خطرناک باشد.

رئیس بخش مسمومین بیمارستان لقمان حکیم با تاکید بر اینکه به دنبال مصرف مشروبات الکلی حاوی اتانول و به محض بالا رفتن سطح آن در خون، علایم مسمومیت سریع ایجاد می‌شود، گفت: در مورد الکل‌های سمی و غیر استاندارد مشکل اینجاست که این مواد سمی در فاز اولیه بعد از مصرف نشانه یا علامت خاصی ندارند و وقتی این مواد سمی وارد بدن می شوند، شروع به متابولیزه شدن می‌کنند و سپس باعث بروز علایم مسمومیت می‌شوند. وی با بیان اینکه ایجاد علایم مسمومیت با متانول زمانبر است، هشدار داد: عمده بیماران بین 12 ساعت و یا حتی در مواردی تا 72 ساعت بعد از مصرف این الکل‌های سمی دچار نشانه‌های مسمومیت می‌شوند.

رئیس بخش مسمومین بیمارستان لقمان حکیم با اشاره به اینکه مصرف مشروبات الکلی سمی با درجاتی از اختلال بینایی همراه است، عنوان کرد: افراد به دنبال مصرف اینگونه از مشروبات، معمولا بعد از چند ساعت به یکباره دچار تاری و یا سیاهی دید می‌شوند. نشانه‌هایی مثل برفکی شدن دید و یا مگس پران و متاسفانه در شرایط وخیم تر شدن مسمومیت، کوری مطلق از مهمترین عارضه‌های مصرف مشروبات الکلی سمی و دست ساز حاوی متانول است. وی با بیان این که مراجعه سریع به مراکز درمانی به دنبال مسمومیت با مشروبات الکلی ضرورت دارد، تاکید کرد: بسیاری از افراد با فرض این که با گذشت زمان نشانه‌های مسمومیت کمتر می‌شود در همان ساعات اولیه به مراکز پزشکی مراجعه نمی کنند، این کار می‌تواند با خطرات جدی همراه باشد، که آسیب‌های چشمی، کوری، کاهش سطح هوشیاری و حتی مرگ از جمله آن است. این استاد دانشگاه با بیان این موضوع که مشروبات الکلی که به صورت قاچاق وارد کشور و یا به صورت غیرمجاز تهیه می شوند خطرات جدی برای مصرف کننده به همراه دارند، ادامه داد: معمولا افراد سودجو در مراحل ساخت این مواد از الکل های حاوی متانول و یا سایر الکل های سمی استفاده می کنند و همین موضوع زمینه‌ساز بروز مسمومیت شده است. شادنیا با بیان اینکه به طور کلی مصرف بیش از حد مشروبات الکلی حاوی اتانول (الکل اتیلیک) با نشانه‌هایی همراه است، گفت: اختلال تعادل، ناهماهنگی بین فعالیت‌های عضلانی و مغزی، پرخاشگری، خواب آلودگی و یا افت قندخون از نشانه‌های مصرف این مشروبات الکلی است.

شادنیا با یادآوری اینکه نشانه‌های مسمومیت با الکل‌های سمی با تاخیر بروز می‌کند، هشدار داد: نکته مهم درباره الکل‌های سمی این است که هر فردی که از این مشروبات استفاده کند، دچار مسمومیت می شود. بنابراین میزان مصرف، عامل تعیین کننده در بروز نشانه‌ها و آسیب نیست، مصرف این الکل های سمی در هر اندازه ای خطرناک است.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • فعال کردن مراکز اقتصادی وداشتن مرکزهوشمند
  • مردم چشم انتظار عملیات وعده صادق در عرصه اقتصاد هستند
  • دولت عزم خود را برای بازدارندگی در عرصه اقتصادی جزم‌ کند
  • اکنون مهم‌ترین زمان برای اجرای وعده صادق در حوزه اقتصاد کشور است
  • پول بیت‌المال پس گرفته شد حامیان بابک زنجانی شاکی شدند!
  • واکنش‌ها به نجات بابک زنجانی از اعدام؛ درس بابک زنجانی به متهم فساد «چای دبش»
  • «کوری مطلق و مرگ» در انتظار مصرف کنندگان «الکل»
  • دلیل نقض حکم اعدام بابک زنجانی چه بود؟
  • استرداد اموال و بدهی های بابک زنجانی؛ زمینه تبدیل اعدام به ۲۰ سال حبس!
  • عبرت‌های بابک برای اکبرها