Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از رسانه‌ای شدن حادثه قتل دلخراش یک کودک هشت ساله پاکستانی، دستگاه‌های قانون‌ساز پاکستان بر سر دو راهی تصویب یا عدم تصویب لایحه « اعدام قاتلان کودکان در ملا عام» قرار گرفته‌اند. ۰۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۹ بین الملل آسیا-اقیانوسیه شبه قاره نظرات

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم به نقل از «داون نیوز»، در پی رسانه‌ای شدن حادثه تجاوز به یک دختر هشت ساله پاکستان و قتل او که سبب برانگیخته شدن احساسات عمومی مردم این کشور شد، اینک سنای پاکستان برای تصویب لایحه «اعدام قاتلان کودکان در ملاءعام» تصمیم خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«رضا ربانی» از کمیته قانون سازی سنا خواست تا تمام موانع موجود بر سراه تصویب این لایحه را بررسی کرده و گزارش خود را تحویل دهد.

این درحالی است که کمیته اصلاح قوانین در سنای پاکستان بلافاصله پس از رسانه‌ای شدن حادثه قتل «زینب» خواستار وارد کردن عبارت «اعدام در ملاء عام» در قانون مربوط به مجازات قاتلان کودکان شده بود.

این اصلاحیه در نخستین رای‌گیری تصویب نشد و اینک رئیس سنای پاکستان قصد دارد با بررسی موانع موجود بر سر راه تصویب این لایحه، تلاش دیگری برای تصویب آن انجام دهد.

در جریان رای‌گیری این لایحه که به عدم تصویب آن منجر شد، «فرحت‌الله بابر» اعلام کرده بود: تصویب این گونه قوانین به شکل احساسی سبب بر هم خوردن نظم جامعه می‌شود و اعدام در ملاءعام سودی به حال کشور نخواهد داشت.

«حاصل بزنجو»دیگر سناتور مخالف تصویب این لایحه نیز بیان کرد: نباید برای هر اتفاق و حادثه‌ای بحث اعدام در ملاءعام را پیش کشید، قوانین موجود برای مجازات قاتلان کودکان کافی است و نباید به فکر اصلاح قانون اساسی بود.

این درحالی است که برخی از نمایندگان سنا خواستار تصویب این لایحه هستند تا ترس از اعدام سبب ایجاد امنیت برای کودکان شود.

زینب دختر هشت ساله پاکستان در شهر قصور ربوده شده و پس از چند روز جسد غرق به خون او در یک زباله‌دانی پیدا شد.

پس از آنکه مشخص شد این کودک پیش از کشته شدن، چندین بار مورد تجاوز جنسی قرار گرفته جنجال رسانه‌ای در پاکستان آغاز شد و پیدا شدن قاتل او نیز نتوانست خشم مردم پاکستان را کنترل کند.

در حال حاضر مردم پاکستان منتظر اجرا شدن مجازات قاتل زینب هستند و در این مسیر کمپین‌هایی نیز تشکیل شده که از دولت می‌خواهند این قاتل را در ملاءعام اعدام کند.

انتهای پیام/.

R36461/P36446/S8,87,91/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۰۶۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش مقام اتحادیه اروپا به حوادث گرجستان

به گزارش «تابناک» به نقل از یورو نیوز، فون در لاین در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، نوشت: من با نگرانی شدید اوضاع گرجستان را دنبال و خشونت در خیابان‌های تفلیس را محکوم می‌کنم.

رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا ادامه داد: مردم گرجستان خواهان یک آینده اروپایی برای کشورشان هستند.

وی با بیان اینکه اعتراضات روز چهارشنبه مردم گرجستان در واکنش به تصویب لایحه «شفافیت نفوذ خارجی» از سوی پارلمان این کشور صورت گرفته است، افزود: آنها نگرانند که از این قانون برای محدود کردن آزادی مطبوعات در گرجستان استفاده شود.

همچنین جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز خشونت علیه معترضان گرجستانی را به شدت محکوم کرد.

بورل در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، نوشت: من خشونت علیه معترضان را به شدت محکوم می‌کنم و از مقام‌های گرجستان می‌خواهم که حق تجمع مسالمت‌آمیز را تضمین کنند.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ادامه داد: استفاده از زور برای سرکوب معترضان غیرقابل قبول است.

بورل پیشتر نیز هشدار داده بود که این لایحه در صورت تصویب و تبدیل شدن به قانون، ممکن است شانس پیوستن گرجستان به اتحادیه اروپا را از بین ببرد.

به نوشته یورو نیوز، هزاران نفر از مردم گرجستان روز سه‌شنبه در حالی که پارلمان این کشور در مورد تصویب لایحه «شفافیت نفوذ خارجی» بحث می‌کرد، به خیابان‌های تفلیس پایتخت گرجستان آمدند.

پلیس ضد شورش گرجستان با استفاده از گلوله‌های لاستیکی، گاز اشک آور، نارنجک‌های شوکر و ماشین‌های آب پاش، معترضانی را که پرچم‌های این کشور و اتحادیه اروپا را در دست داشتند، متفرق و چندین نفر از آنان را دستگیر کرد.

اعتراض مردم گرجستان به تصویب این لایحه در روز چهارشنبه هم ادامه داشت ولی پارلمان این کشور بدون توجه به اعتراضات، این لایحه را در روز چهارشنبه تصویب و آن را به قانون تبدیل کرد.

این لایحه جنجالی، سال گذشته با نام «عامل نفوذ خارجی» پیشنهاد شده بود و در ادامه به «شفافیت نفوذ خارجی» تغییر نام یافت.

معترضان این لایحه را بازتابی از یک قانون مشابه روسی می‌دانند و در تظاهرات خود شعار می‌دادند: نه به قانون روسی.

این قانون، رسانه‌ها و سازمان‌های غیرتجاری را ملزم می‌کند در صورتی که بیش از ۲۰ درصد از بودجه خود را از خارج دریافت می‌کنند، به عنوان نهادهای تحت نفوذ خارجی ثبت نام کنند.

«عامل خارجی» یک اصلاح مربوط به اتحاد جماهیر شوروی سابق است و چنین افرادی خائن یا دشمن کشور شناخته می‌شوند.

معترضان می‌گویند که این لایحه تلاش گرجستان برای پیوستن به اتحادیه اروپا را تضعیف می‌کند.

سالومه زورابیشویلی رئیس جمهور گرجستان نیز در شبکه‌های اجتماعی از واکنش پلیس به تظاهرات‌های روز سه‌شنبه و چهارشنبه معترضان انتقاد کرد.

وی خشونت پلیس را کاملاً غیرقابل توجیه، تحریک کننده و نامتناسب توصیف کرد.

زورابیشویلی پیشتر متعهد شده بود که در صورت تصویب این لایحه در پارلمان گرجستان، آن را وتو خواهد کرد.

همه این اعتراض‌ها و محکومیت‌ها در حالی انجام می‌شود که حامیان این قانون در گرجستان معتقدند که تصویب آن برای تضمین حاکمیت ملی گرجستان ضروری بود.

دیگر خبرها

  • عضو سنای آمریکا: سنا توافق با عربستان را بدون سازش با اسرائیل تصویب نمی‌کند
  • پایانی بر حواشی بودجه شهرداری کرمانشاه در شورای شهر
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است
  • لایحه علیه تظاهرات های حمایت از فلسطین در آمریکا تصویب شد
  • تصویب لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری
  • تشدید اعتراضات در مقابل پارلمان گرجستان
  • واکنش مقام اتحادیه اروپا به حوادث گرجستان
  • بودجه شهرداری کرمانشاه تصویب شد
  • نتانیاهو یکی از بدترین قاتلان تاریخ است/ رسانه‌های غربی منافق‌اند
  • تصویب ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه در سنای آمریکا